Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Pitesti, ca este "pe deplin solidar" cu cei patru demnitari acuzati de incompatibilitate
Antonescu a mai spus ca "pana la proba contrarie" acestia nu ar trebui sa demisioneze si ca "nu face ANI alegeri in Romania, fac cetatenii Romaniei".

"Cei patru ministri am vazut eu au declarat, si-au spus punctul de vedere. (...) Nu am eu ce sa adaug la lucrurile pe care dansii le-au exprimat foarte clar. Sunt pe deplin solidar cu toti. ANI, mai precis conducerea ei, s-a dovedit in atatea randuri o unealta politica a regimului Traian Basescu si isi face menirea in continuare. Pentru ca asa cum au dat cel putin explicatiile cei patru ministri asistam la unul dintre cele mai spectaculoase cazuri de abuz din partea ANI. Pana la urma avem parchet, avem instante si mai mult de atat eu nu mai am de adaugat", a spus Crin Antonescu, citat de MEDIAFAX.

Citeste si:
Ponta despre ancheta ANI: Astfel de situatii nu ar trebui folosite politic


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.