Premierul Victor Ponta a cerut celor patru demnitari acuzati de ANI de incompatibilitate sa demareze toate procedurile legale permise pentru a-si prezenta punctul de vedere.

Primul ministru a precizat ca, daca acuzatiile ANI se vor dovedi intemeiate, cei in cauza nu vor mai face parte din echipa guvernamentala, transmite Guvernul.

Trei ministri ai Guvernului Ponta, CERCETATI de ANI

Ponta a luat act de anuntul facut de Agentia Nationala de Integritate, privind constatarea incompatibilitatii in cazul a patru demnitari.

"Din primele date, am constatat ca sesizarile nu se refera la probleme de incompatibilitate legate de activitatea lor in cadrul echipei guvernamentale, ci la elemente din trecut", afirma Ponta.

Guvernul arata ca, pornind de la aceasta situatie, primul-ministru a cerut celor patru demnitari sa demareze toate procedurile legale permise pentru a-si prezenta punctul de vedere in fata institutiei si, daca este cazul, pentru a contesta acuzatiile care li se aduc.

"Fiind prima zi a campaniei electorale, primul-ministru considera ca astfel de situatii nu trebuie sa fie folosite politic, fiind necesar a fi lamurite rapid. Primul ministru a precizat ca, daca acuzatiile ANI se vor dovedi intemeiate, cei in cauza nu vor mai face parte din echipa guvernamentala", mai arata Guvernul, relataza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.