Premierul Victor Ponta a precizat, joi, la evenimentul de lansare a programului de guvernare al USL, intitulat "Romania puternica", referindu-se la obiectivul principal al guvernarii viitoare, ca nu vrea nici sa aiba conflicte cu seful statului, Traian Basescu, dar nici sa coabiteze cu acesta.

"Vreau sa explic (...) obiectivul principal al guvernarii viitoare: nu vreau nici sa am conflicte cu presedintele Basescu, dar n-as vrea nici sa coabitez cu domnia sa. Discutam mult prea mult despre cum se inteleg oamenii politici, daca m-am certat sau nu m-am certat cu domnul Antonescu, o spun inca o data – nu, si nici n-o sa ma cert; domnul Dragnea, o spun inca o data – nu", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca atentia este indreptata in acest moment mult prea mult catre persoane, precizand ca este mult mai important daca USL va coabita, coopera cu cei carora le va cere votul.

"Cred ca atentia noastra este mult prea mult indreptata catre persoane si cred ca cel mai important lucru este daca vom coabita si vom coopera in mod corect, in mod eficient, in mod cinstit cu cei carora le cerem votul pe 9 decembrie si cu cei care nu ne vor vota pe 9 decembrie, dar asteapta un viitor mai bun pentru Romania", a spus Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.