Aproximativ 200 de muncitori de la fostul combinat de prelucrare a lemnului din Targu Jiu Rostramo SA au protestat joi in fata Prefecturii Gorj.

Muncitorii, care aveau aprobare pentru a protesta in fata Prefecturii intre orele 11.00 si 13.00, s-au aratat nemultumiti ca nu si-au mai primit salariile de cateva luni, de faptul ca societatea este in faliment si ca utilajele sunt vechi, nefiind investiti bani in retehnologizarea acestora.

Liderul PP-DD, Dan Diaconescu, insotit de membri ai staff-ului sau de campanie, a incercat sa se alature manifestantilor, insa jandarmii care formau un cordon in jurul acestora i-au blocat accesul.

Jandarmii care delimiteaza zona de protest i-au interzis lui Diaconescu sa se alature manifestantilor, acesta intreband daca poate sa faca acest lucru in calitate de jurnalist, relateaza MEDIAFAX.

Insotit de candidatul la functia de senator de Gorj Tudor Barbu, Diaconescu a intrebat de mai multe ori daca i se permite accesul ca jurnalist, nefiind insa lasat sa treaca de cordonul de jandarmi. In acel moment, Dan Diaconescu a impartt flori protestatarilor peste cordonul de jandarmi, cerandu-le sa le puna "in teava pustii jandarmilor".

La ora redactarii acestei stiri, mitingul muncitorilor de la Rostramo SA s-a incheiat, au mai ramas Diaconescu si simpatizantii sai


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.