Presedintele Traian Basescu a primit joi, la Palatul Cotroceni, delegatia FMI, UE si Bancii Mondiale, remarcand la inceputul intrevederii ca nu s-a putut intalni cu acestia la ultima vizita din vara, cand el era "in vacanta" si se afla intr-un garaj.

"In primul rand, bine ati venit. Nu ne-am mai vazut de ceva timp. Eu eram in vacanta in vara, cand ati facut vizita aici, in Romania. Eu ma aflam intr-un garaj", le-a spus presedintele, razand, membrilor delegatiei organismelor financiare internationale.

Potrivit MEDIAFAX, delegatia condusa de reprezentantul FMI, Erik de Vrijer, si-a inceput vizita in Romania de marti, 6 noiembrie.

Precedenta misiune a delegatiei FMI, UE si Bancii Mondiale in Romania a fost la inceputul lunii august, la cateva zile dupa referendumul privind demiterea presedintelui Traian Basescu, din 29 iulie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.