Premierul Victor Ponta, aflat joi dimineata la un seminar economic, a dezvaluit participantilor in fata carora urma sa sustina un discurs ca, in pofida "legendei publice", el este cel care se trezeste mai greu dimineata dintre liderii politici, aratand astfel ca incearca sa isi prezinte clar ideile.
"Sunt cateva elemente de potential, sper sa reusesc sa le invoc intr-un timp cat mai scurt. Mai destainui un secret: ii spuneam lui Geoana (aflat la seminar-n.r.) ca, in ciuda legendei publice, dintre liderii politici eu sunt cel care ma trezesc mai greu dimineata, dar intotdeauna legenda bate realitatea si important este sa dovedesc ca pot si la ora 09:38 sa imi prezint ideile la fel de clar pe cat voi incerca sa o fac la ora 17:00 (la lansarea programului economic al USL-n.r.)", a spus Ponta, dupa care a prezentat avantajele asigurate de Romania pentru mediul de afaceri, precum zona geografica, transmite MEDIAFAX.

Numerosi lideri ai opozitiei l-au acuzat pe liderul PNL, Crin Antonescu, ca lipseste de la sedintele Parlamentului deoarece se trezeste greu dimineata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.