Vicepresedintele PDL, Sulfina Barbu, a declarat ca, odata cu numirea lui Raed Arafat in fruntea Ministerului Sanatatii, "in sfarsit exista un ministru responsabil" in aceasta functie.
"In sfarsit exista un ministru responsabil la Ministerul Sanatatii, un domeniu atat de important pentru Romania. Constat ca USL nu isi asuma responsabilitatea pe acest domeniu si premierul Victor Ponta nu cred ca are nicio explicatie pentru faptul ca a prelungit interimatul inutil inca 45 de zile. Cu siguranta a cautat un specialist in cele patru partide componente ale USL si nu a gasit un responsabil si cunoscator al domeniului sau poate nu a gasit un om sa indeplineasca criteriile de integritate si profesionalism pentru a nu a mai avea cazuri de genul Mang, Mircea Diaconu, Corina Dumitrescu", a declarat Barbu, potrivit realitatea.net.

Presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, decretul de numire a lui Raed Arafat in functia de ministru al Sanatatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.