Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au discutat despre negocierile cu FMI, bugetul pe 2013, fonduri europene si MCV.

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au discutat despre negocierile cu FMI, bugetul pe 2013, fonduri europene si MCV, dar fara sa abordeze si problema reprezentarii Romaniei la viitorul Consiliu European, cei doi urmand sa aiba o noua discutie dupa ce Ponta va merge la Bruxelles.

Ponta se va afla la Bruxelles pe 13 noiembrie, pentru o intalnire cu prim-ministrii din statele UE membre ale grupului "Prietenii coeziunii".

Discutia de miercuri de la Palatul Cotroceni a vizat in principal negocierile din aceste zile cu delegatia Fondului Monetar International, nivelul absorbtiei fondurilor europene, Mecanismul de Cooperare si Verificare pe justitie si "probleme generale" legate de bugetul pentru anul viitor, dar fara sa fie abordata si problema reprezentarii Romaniei la urmatorul Consiliu European, au declarat agentiei MEDIAFAX surse participante la discutie.

"Nu s-a discutat si despre nivelul la care Romania sa fie reprezentata la urmatorul Consiliu European. Presedintele si premierul vor avea o noua discutie dupa ce seful Guvernului se intoarce de la Bruxelles, in care se va discuta mult mai concret si despre bugetul multianual de la nivelul UE pentru perioada 2014-2020", au aratat sursele citate.

Intalnirea presedintelui Traian Basescu cu premierul Victor Ponta a durat aproape o ora.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.