Victor Ponta a declarat ca el nu era ingrijorat de faptul ca presedintele Traian Basescu nu vorbeste in aceasta perioada, ci de pensii, salarii si fonduri europene si a aratat ca nici presedintele nu trebuie sa fie ingrijorat, deoarece USL a reusit sa repuna Romania pe drumul corect.

Potrivit MEDIAFAX, el a raspuns astfel la solicitarea presei de a comenta mesajul video postat pe Facebook de catre presedinte.

"Eu le transmit romanilor ca nu eram ingrijorat ca nu vorbeste domnul Basescu, eu eram ingrijorat sa avem bani pentru pensii, salarii, fonduri europene si ii avem, astfel incat, intr-adevar, situatia arata mult mai bine fata de prapastia si dezastrul de la inceputul anului. Da, aici sunt de acord, nu trebuie sa fie ingrijorat, pentru ca am repus masina Romania pe drumul corect, iar povestea aia cu repornirea inimii...pai PDL ne-a bagat in infarct toata tara. Acum sper sa nu o mai reporneasca ei, ca asta mai lipseste", a afirmat Ponta.

Presedintele Traian Basescu spune, intr-un mesaj video postat pe Facebook in care le multumeste celor care i-au transmis mesaje de ziua sa, ca, desi a tacut "putin" in ultimul timp, nu inseamna ca a inceput sa gandeasca altfel despre tara sa, iar acest lucru se ve vedea curand.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat, duminica seara, ca sloganul de campanie al ARD va fi "Reporneste inima Romaniei", aratand ca un imn propriu-zis al aliantei nu a fost ales.

Vasile Blaga a mai spus ca tinta ARD este "deblocarea Romaniei".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.