Cel mai recent sondaj efectuat de IRES arata ca votantii Aliantei Romania Dreapta sunt mai multumiti de traiul lor decat sunt cei care voteaza cu USL.

Potrivit ires.ro, 31,3% dintre persoanele care ar pune stampila in dreptul ARD, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, au afirmat ca sunt destul de multumite de felul in care traiesc. Totusi, 47% din cei care se pozitioneaza de partea Aliantei nu sunt prea multumiti si 20,5% sunt destul de nemultumiti de felul in care traiesti.

De cealalta parte a baricadei, 24,4% dintre votantii USL se declara destul de multumiti de traiul lor, in timp ce 47,1% nu sunt prea multumiti, iar 27,2% sustin ca nu sunt deloc multumiti de felul in care traiesc.

De asemenea, doar 4,4% dintre cei care si-au exprimat afinitatea pentru PP-DD se declara destul de multumiti de traiul lor. 54,9% considera ca ar putea trai si mai bine, iar 40,7% afirma ca nu sunt deloc multumiti de felul in care traiesc.

Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie a lansat studiul IRESCOP 2012 - Profiluri electorale, structurat pe trei capitole din care primul intitulat "Climat social si implicare politica" a fost dat publicitatii marti. Studiul poate fi accesat pe site-ul IRES.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.