Premierul Victor Ponta a solicitat, marti, membrilor Cabinetului sa asigure functionarea normala a institutiilor statului pana la investirea noului Guvern care va rezulta in urma alegerilor parlamentare, el apreciind ca investirea va avea loc cel mai probabil in jurul datei de 20-22 decembrie.

"Pana pe 9 decembrie si pana la investirea noului Guvern, cel mai probabil in jurul datei de 20-22 decembrie, trebuie sa avem functionarea normala si foarte bine reglementata a tuturor institutiilor pe care le conduceti", a spus Ponta la inceputul sedintei Executivului, transmite MEDIAFAX.

Sambata, premierul a declarat ca proiectul de buget pentru anul viitor poate fi aprobat pana la sfarsitul acestui an, intr-un calendar strans, daca nu vor aparea "blocaje", precizand totodata ca aceste blocaje nu apar din partea USL.

El a aratat din nou ca este convins ca proiectul de buget va apartine Guvernului USL, dupa castigarea alegerilor parlamentare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.