Fostul premier Petre Roman a declarat ca fiecare liberal care a dorit sa obtina un loc de candidat la alegerile parlamentare a trebuit sa plateasca partidului 2500 de euro.

Potrivit realitatea.net, Roman a afirmat ca a apelat la sponsori pentru a-si finanta participarea la alegerile din 9 decembrie.

"A fost o cheltuiala cu garantia, pe care am dat-o din buzunar. E vorba de garantia ceruta de lege si de cea ceruta de partid pentru cheltuielile generale. E o chestiune cat se poate de transparenta. Stiu ca toate partidele au nevoie de o suma de bani pentru ceea ce inseamna campania la nivel national", a declarat Petre Roman.

De asemenea, fostul premier a precizat ca, in cazul PNL, candidatii au trebuit sa plateasca 2500 de euro.

"E nevoie si de sponsori. Eu ma gasesc intr-o situatie avantajoasa, aceea de a apela la oameni pe care-i cunosc si care vor sa ma vada in Parlamentul Romaniei, nu pentru interes strict personal", a mai adaugat Roman.

Fostul premier Petre Roman candideaza din partea PNL pentru un loc de deputat in Brasov.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.