Actorul Mircea Diaconu, senator PNL, a declarat, marti, ca se retrage din viata politica, ca revine la statutul lui de cetatean simplu, precum si la masina lui de suflet, un ARO 10, precizand ca in cinci zile incepe un film - "Cu buletinul la Paris" - in care va avea rolul principal.

Potrivit MEDIAFAX, Mircea Diaconu s-a prezentat marti dimineata la sediul Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitiei, fiind cercetat pentru conflict de interese, unde a declarat ca mai este senator timp de trei zile si ca in continuare a decis sa nu mai candideze retragandu-se astfel din viata politica.

"S-ar putea odata sa nu mai ies. Mai sunt trei zile senator, iar in rest am decis sa nu mai candidez si m-am retras din viata asta politica imediata. Asta pentru ca mi-am ales singur demnitatea cea mai importanta, aia de cetatean", a sustinut Diaconu.

Intrebat daca are sa-si reproseze ceva, Diaconu a declarat ca datoria sa de "simplu cetatean" este sa se supuna autoritatilor. "Daca, de exemplu, un politist pe strada ma opreste si-mi cere buletinul, ii dau buletinul", a aratat Diaconu.

Intrebat ce va face in continuare acesta a aratat ca va trece de la Loganul Senatului, "care e cam vechi, cam prapadit", la masina sa ARO 10, care "e mult mai buna si mult mai tanara".

Mircea Diaconu a mai spus ca in aproximativ cinci zile va incepe lucrarile la un film in care ar avea rolul principal pe care l-a catalogat ca fiind "un film de exceptie".

"Peste cinci zile incep un film exceptional, care este mai bun decat un mandat intreg. Am un rol exceptional, se numeste «Cu buletinul la Paris». Joc personajul principal, un amarat din zilele noastre, iar scenariul este foarte bun", a adaugat Mircea Diaconu (care a jucat in rolul principal in filmul «Buletin de Bucuresti», realizat in 1983-n.r.).

Actorul Mircea Diaconu, fostul ministru liber al Culturii, s-a prezentat, marti, la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, pentru a fi audiat in legatura cu acuzatiile ce i se aduc de procurori ca urmare a incheierii unor contracte in calitate de director de teatru cu sotia sa.

Citeste si:
Firea nu se retrage din politică: „Ar fi prematur. Nu sunt acuzată...
Firea nu se retrage din...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.