Elena Udrea este fana a noului slogan ARD. Keith Richards si Rod Stewart, cavaleri de onoare pentru Ronnie Wood, chitaristul Rolling Stones.

Social

Peste 700 de permise de conducere au fost retinute, iar 15.000 de soferi au fost sanctionati in urma unei actiuni desfasurate in intervalul 2 - 4 noiembrie, la nivel national, de Politia Romana, informeaza IGPR.

Fiecare asigurat se poate informa la casa de asigurari de sanatate de care apartine cu privire la consultatiile de care a beneficiat intr-o anumita perioada si, eventual, la tratamentele ce i-au fost prescrise, a anuntat luni, intr-o conferinta de presa, presedintele CNAS, Doru Badescu.

Introducerea de tratamente noi pe lista de medicamente compensate este o masura salutara in masura in care guvernul poate asigura suplimentarea bugetului sanatatii, altfel va fi "omorata" industria locala de generice, spune presedintele APMGR, Dragos Damian.

Business

Bursa de la Bucuresti a scazut cu 0,18%, intr-o piata in care cei mai multi investitori au continuat sa adopte pozitii de asteptare, iar tranzactiile cu actiunile OMV Petrom (SNP) si Fondul Proprietatea (FP) au asigurat peste jumatate din lichiditatea de doar 6,7 milioane lei.

Politica

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, luni, ca sloganul ARD "Reporneste inima Romaniei" este mobilizator si cumva sentimental, aratand ca romanii au nevoie sa vada ca partidele se gandesc si la sufletul lor.

Fostul premier Emil Boc a declarat, luni, ca sloganul ARD "Reporneste inima Romaniei" este un slogan "bun" si ca Romania mai are stabilitate economica datorita masurilor PDL.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, raspunzand unei intrebari privind numarul de femei care candideaza la alegerile parlamentare, ca USL are multe colege care candideaza, el aratand insa ca la ARD e matriarhat din acest punct de vedere.

International

Cel putin 50 de membri ai serviciilor de securitate siriene au fost ucisi luni in explozia unei masini-capcana condusa de un kamikaze, in provincia siriana Hama, anunta Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO).

Citeste si:
Elena Udrea, mesaj din pușcărie înainte de campania electorală
Elena Udrea, mesaj din...

Premierul britanic David Cameron i-a trimis, in octombrie 2009, un mesaj telefonic jurnalistei Rebekah Brooks, fost director al trustului News International, o situatie care confirma relatia apropiata cu aceasta

Lifestar

Ronnie Wood, chitaristul trupei The Rolling Stones, care s-a logodit de curand si se va casatori pentru a treia oara, ii va avea drept cavaleri de onoare pe colegul sau de trupa Keith Richards si pe cantaretul Rod Stewart.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.