Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, la lansarea candidatilor ARD la paralamentare, ca "in cel mai bun caz, dupa guvernarea Ponta va ramane doar dara de fum din spatele masinii lui de curse, in spatele careia este copilotul liberal adormit".

Potrivit MEDIAFAX, el a precizat ca PDL a castigat alegerile atunci cand nu i se dadeau sanse ca-l va putea da jos pe Adrian Nastase.

"Acum va trebui sa-l oprim pe pupila domniei sale, pe micul Titulescu, si il vom opri", a spus Vasile Blaga.

El a spus ca Ponta "aplica ce l-a invatat Nastase: pixul lui Mischie".

Blaga a mai declarat ca actualul executiv "da banii la fel cum i-a dat Guvernul Nastase".

"In cel mai bun caz dupa guvernarea Ponta va ramane doar dara de fum din spatele masinii lui de curse, in spatele careia e copilotul liberal adormit", a precizat Vasile Blaga, in aplauzele reprezentantilor ARD.

De asemenea, Blaga i-a invitat pe reprezentantii ARD sa se uite la "fauna" de pe listele electorale USL, aratand ca pe acestea se afla "socrii, neveste, copii" ai reprezentantilor USL.

Liderul PDL a mai spus ca democrat-liberalii au castigat de fiecare data daca au fost o echipa unita, asa cum se prezinta si inainte de alegerile din 9 decembrie 2012. "Mult succes si luptati cu indarjire in fiecare colegiu", i-a indemnat presedintele PDL pe candidatii ARD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.