Presedintele Traian Basescu le-a multumit, prin intermediul unui filmulet, celor care i-au adresat felicitari de ziua lui.

De asemenea, potrivit realitatea.net, Basescu si-a asigurat sustinatorii ca "ramane acelasi presedinte chiar daca, in ultimul timp, a tacut putin".

"M-a impresionat in mod deosebit numarul celor care m-au felicitat pe Facebook – 185.000, din care 12.000 de like-uri si 4000 de mesaje. In afara acestora, au fost foarte multi care au simtit nevoia sa-mi adreseze mesaje de felicitare direct acasa", a afirmat presedintele pe pagina oficiala a sustinatorilor sai.

"Le multumesc tuturor. Anul acesta parca au fost mai multi ca oricand si ii asigur ca raman acelasi presedinte. Chiar daca in ultimul timp am tacut putin, nu inseamna ca am inceput sa gandesc altfel despre tara mea. Si acest lucru il veti vedea curand", a mai adaugat presedintele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.