Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Targu Jiu, ca toti cei implicati in reteaua de fraudare a bancilor trebuie trasi la raspundere.

"Ma bucur ori de cat ori institutiile statului, si ma refer si la Parchet, si ceilalti, isi fac datoria si combat astfel de retele care de ani de zile capuseau sistemul bancar si pe cel administrativ. E foarte bine, toti trebuie trasi la raspundere. Nu pot decat sa urez succes in asemenea actiuni. (...) Veti citi in stenograme, nu va faceti griji. Nu cred ca mai exista in Romania vreun dosar fara stenograme. Deci nu va faceti griji, stenograme sunt, stati linistiti", a declarat, intr-o conferinta de presa, Victor Ponta, citat de MEDIAFAX.

Ministrul de Interne a declarat, in aceeasi conferinta de presa, ca avea de mai mult timp informatii legate de ancheta derulata de Politie, mentionand insa ca nu poate sa ofere informatii suplimentare in acest caz, cercetarile nefiind inca finalizate.

"Sigur, eu am avut informatii de aceasta fapta petrecuta in domeniul bancilor, informatie pe care este normal sa o am, avand in vedere ca Politia Romana este un organ abilitat al statului si participa la aceste cercetari. Informatiile erau confidentiale, dar au devenit publice in momentul in care s-a trecut la perchezitii si la invitarea celor care au incalcat legea la organele abilitate ale statului. Ancheta este in desfasurare, in interesul anchetei nu pot sa va dau informatii in plus. Atunci cand va fi necesar, cei abilitati de lege va vor da informatii legat de cei care au incalcat legea", a spus Mircea Dusa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.