Crin Antonescu a declarat, vineri, ca nu exisa un plan privind suspendarea presedintelui, pentru ca nu ne aflam in fata unei incalcari a Constitutiei.

Pe de alta parte, Antonescu a mentionat ca daca seful statului ar refuza un premier de la USL dupa castigarea alegerilor, atunci suspendarea se declanseaza imediat, scrie MEDIAFAX.

Intrebat ce se va intampla daca presedintele va refuza propunerea de premier a USL daca Uniunea va castiga alegerile, Crin Antonescu a spus ca imediat se va declansa suspendarea.
Intrebat daca Uniunea nu va veni din nou cu aceeasi propunere de premier, Crin Antonescu a raspuns negativ:

"Nu, ar insemna ca suntem si noi de acord cu faptul ca am adus oamenii la alegeri fara rost".

Fiind intrebat cum comenteaza afirmatia lui Mark Gitenstein care s-a aratat ingrijorat de faptul ca alegerile parlamentare ar putea dezbina poporul roman, Antonescu a precizat ca acesta este "un pic prea speriat".

"In primul rand preocuparea oricarei alte tari, mai ales cand este vorba de state de importanta SUA, este binevenita. In aceasta declaratie pare insa un pic prea speriat. Nu se dezbina americanii pentru ca iata este acum o batalie electorala si e mai tot timpul in America o batalie electorala, nu se dezbina nici romanii mai mult decat au fost ei dezbinati de mult iubitul presedinte Traian Basescu. Romanii sunt din ce in ce mai uniti in momentul in care o forta politica se indreapta spre 60 la suta, asta este chiar mai putina dezbinare decat oricand", a sustinut liderul PNL in timpul unei emisiuni, citat de adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.