Copresedintele ARD Mihai Razvan Ungureanu a declarat vineri ca o noua suspendare a presedintelui Basescu ar insemna doar mai multe cheltuieli pentru tara si ca se bucura ca exista "o doza de ratiune si in declaratiile politice ale unora dintre liderii USL" care sustin ca aceasta nu este o prioritate.

"Nu vedem care este beneficiul politic, vedem noi cum se adanceste criza politica grava din Romania, repet intr-un context economic extrem de complicat. Un referendum costa, referendumul care a trecut a insemnat cu putin peste 20 de milioane de euro, sunt bani pe care guvernarea ii ia din buzunarul fiecarui roman cent cu cent", a precizat Mihai Razvan Ungureanu intr-o conferinta de presa raspunzand unei intrebari pe aceasta tema, transmite MEDIAFAX.

El a aratat ca suspendarea presedintelui Basescu din aceasta vara s-a bazat pe "o mascarada de motive".

"Ma bucur insa ca exista o doza de ratiune si in declaratiile politice ale unora dintre liderii USL, mai ales din partea PSD daca nu ma insel, si ii felicit ca gandesc asa, ca nu o suspendare a presedintelui reprezinta in momentul de fata o prioritate. Incepe sa se vada clar pentru toata lumea ca USL se desparte si dupa alte falii si nu doar dupa granita care in mod firesc exista intre PSD si PNL, exista si moderati, exista si radicali", a mai spus Ungureanu.

Tariceanu, despre o suspendare a lui Basescu: Unii ar trebui sa scape de obsesia care ii bantuie

El a aratat ca "vocea radicalilor incepe sa se auda puternic, unii il injura gros pe ambasadorul SUA in aceste zile de campanie prezidentiala a SUA, altii arunca cu noroi asupra UE".

"Acest grup de radicali este de fapt ceea ce in momentul de fata da culoarea politicii romanesti, un gri inchis spre negru asa cum arata in acest moment viitorul Romaniei", a adaugat Mihai Razvan Ungureanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.