Cei 80 de candidati USL si ARD care si-a depus candidatura pentru un mandat de parlamentar intr-un colegiu din Bucuresti detin 113 apartamente, 50 de case de locuit si 25 de case de vacanta, potrivit declaratiilor de avere depuse la BEM si obtinute de MEDIAFAX.

Astfel, cei 40 de candidati ARD pe Bucuresti detin 57 de apartamente, 28 de case de locuit si 14 case de vacanta, iar cei 40 de candidati ai USL detin 56 de apartamente, 22 de case de locuit si 11 case de vacanta.

Unii dintre candidati detin case de vacanta situate peste ocean, cum este Dan Cristian Popescu, in timp ce altii, cum este George Becali, nu detin nicio casa.

Astfel, candidatul ARD Dan Cristian Popescu detine doua case de vacanta in Hollywood, el mai avand cinci apartamente si o casa de locuit in Bucuresti, in timp ce Sandra Pralong - ARD - detine cinci apartamente, unul in New York, unul in Lausanne - Elvetia, unul in Constanta si doua in Bucuresti.

Candidatii USL nu se lasa mai prejos. Astfel, Calin Popescu Tariceanu are patru apartamente si o casa de vacanta, iar Gabriel Oprea are doua apartamente, trei case de locuit si doua case de vacanta.

Dintre candidatii USL, cinci nu detin nicio casa, ei lasand libera casuta corespunzatoare imobilelor detinute. Acestia sunt George Becali, Gabriela Maria Podasca, Dan Tudorache, Raluca Cristina Ispir, Mihai Bogdan Diaconu.

In ceea ce priveste candidatiii ARD, doar trei dintre acestia, respectiv Silviu Vaduva, Iulian Mihai Anghel si Augustin Minel Ofiteru nu au mentionat nicio casa in declaratia de avere.

In schimb, unii dintre candidati se pot lauda ca detin, in proprietate sau co-proprietate, mai multe case si apartamente. Astfel, deputatul Cristian Petrescu (ARD) detine trei apartamente si trei case de locuit, Gabriel Biris (ARD) are cinci apartamente, Anca Constantinescu (ARD) - doua apartamente si doua case de locuit, Violeta Tudorie (USL) - doua apartamente si o casa de vacanta, deputatul Alin Petrache (USL) - patru apartamente si o casa de locuit, deputatul Nicolae Banicioiu (USL) - un apartament si trei case de locuit, iar senatorul Florian Popa (USL) - un apartament si doua case de locuit.

Citeste si:
Firea nu se retrage din politică: „Ar fi prematur. Nu sunt acuzată...
Firea nu se retrage din...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.