Presedintele PDL, Vasile Blaga, il va actiona in instanta pe deputatul Gelu Visan pentru calomnie, considerand ca acesta a lansat in spatiul public o serie de acuzatii false si defaimatoare, informeaza un comunicat al PDL.

"Presedintele PDL, Vasile Blaga, il va actiona in instanta pe deputatul Gelu Visan pentru calomnie. Gelu Visan a lansat in spatiul public o serie de acuzatii false si defaimatoare atat la adresa presedintelui PDL, cat si la adresa altor membri ai partidului. In acest sens, facem precizarea ca toate acuzatiile lansate de catre deputatul Visan sunt nefondate, de natura sa aduca prejudicii de imagine PDL si presedintelui Vasile Blaga. Vasile Blaga respinge categoric acuzatiile aduse de deputatul Gelu Visan, fapt pentru care acesta va raspunde in fața instantei", se arata in comunicat, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit RTV, Gelu Visan a afirmat la acest post de televiziune ca presedintele PDL ar controla o firma prin care s-ar derula bani negri catre oameni politici.

Gelu Visan a fost deputat PDL, iar in prezent candideaza din partea PPDD la alegerile parlamentare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.