Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, joi, ca este dreptul ministrului Justitiei sa faca propunerile pentru functiile de procuror general si procuror sef al DNA si ca ramane ca presedintele sa decida daca sunt cele mai potrivite persoane.
"Nu cunosc persoanele. E dreptul ministrului Justitiei sa propuna, nu le cunosc activitatea. Ramane ca presedintele sa decida daca sunt cel mai potrivite persoane", a declarat Cezar Preda pentru MEDIAFAX, intrebat in legatura cu nominalizarea lui Tiberiu Nitu si Ioan Irimie pentru functiile de procuror general si respectiv sef la DNA.

Tiberiu Nitu a fost propus pentru functia de procuror general al Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, iar Ioan Irimie a fost nominalizat pentru functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, a anuntat, joi, ministrul Justitiei, Mona Pivniceru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.