Deputatul PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat, miercuri, ca americanii vad singuri ce se intampla in Romania si nu au "nevoie sa fie dirijati, intoxicati, otraviti de oameni ca Gitenstein".

"In primul rand, fac o gluma amara, mi-ati stricat dimineata aducandu-mi aminte ca mai exista domnul Gittenstein in Romania, pentru ca pana acum, din punctul meu de vedere, nu ne-a facut decat rau sau modul in care ne-a tratat a aratat ca ne desconsidera ca popor si ca natiune si ca tara si ca vine dumnealui, un mare invatat, un mare specialist in democratie sa ne spuna unde gresim si ce sa facem!", a afirmat Nicolaescu, potrivit evz.ro.

De asemenea, deputatul PNL considera ca ambasadorul american intoxica opinia publica.

"Eu cred ca oamenii de afaceri din Statele Unite ale Americii, institutiile internationale care au sediul in America, oamenii obisnuiti, care circula intre cele doua tari vad ei singuri despre ce este vorba si n-au nevoie sa fie dirijati, sa fie intoxicati, otraviti chiar, de oameni ca Gittenstein", a mai adaugat Nicolaescu.

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, a declarat marti ca este ingrijorat de posibilitatea ca seria de alegeri dificile de care se apropie Romania sa dezbine poporul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.