Premierul Victor Ponta afirma ca stie "care sunt pasii" ce trebuie facuti in cazul presuspendarii unor programe europene, el sustinand ca exista posibilitatea ca banii care se pierd la acele programe "sa fie realocati in anvelopa Romaniei pentru programele de succes".
"Oficial, nu am fost informat, stiu despre ce este vorba si stiu care sunt pasii pe care ii avem de facut, incepand cu POSDRU si celelalte programe operationale. Acestea se afla in blocaj din primavara anului 2012, pentru ca e vorba de auditurile din 2009-2011. Erau doua lucruri de facut - sa luam masuri de organizare a Autoritatii de Management si partea mai dureroasa e sa acceptam corectiile financiare", a afirmat Ponta, citat de MEDIAFAX.

Premierul a adaugat ca exista posibilitatea ca banii pe care ii pierdem de la acele programe - POSDRU, programe regionale si Cresterea competitivitatii - "sa nu ii pierdem de tot, ci sa fie realocati in anvelopa Romaniei pentru programele unde am avut succes".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.