Vicepresedintele PDL Anca Boagiu a cerut, marti, demisia ministrului Transporturilor, Ovidiu Silaghi, aratand ca "acest ministru lebada este incapabil" si a adus un prejudiciu Romaniei de 2,5 miliarde de euro.

"Acest ministru lebada, ca tot nu stie lumea numele lui, trebuie sa plece acasa, pentru ca a fost ca o lebada. Este incapabil acest ministru lebada, pe numele sau Silaghi, trebuie sa fie demis. El a adus Romaniei un prejudiciu de 2,5 miliarde de euro, fiind incapabil sa puna in practica programul de infrastructura si de investitii in infrastructura", a precizat Anca Boagiu, intr-o conferinta de presa, transmite MEDIAFAX.

Ea a aratat ca ministrul Transporturilor l-a dezinformat pe premier, aratand ca Ministerul a pierdut pe primul semestru 1,25 miliarde de lei, iar dupa rectificare a mai pierdut 1,046 miliarde de lei din programele finantate de fondurile externe.

Ea a prezentat un raport al Curtii de Conturi care arata ca in ultimii sapte ani Ministerul Transporturilor "si-a facut treaba", adica pe timpul guvernarii PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.