Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca Traian Basescu este un politician inteligent si curajos. De asemenea, fostul presedinte interimar a afirmat ca, in contextul in care USL ar castiga alegerile parlamentare, o demisie a lui Basescu ar fi "benefica" pentru Romania.

"Calitatile domnului Basescu sunt foarte multe, este vorba de curaj in politica, este vorba de personalitate, este vorba de autoritate, de inteligenta, si cand spun inteligenta nu ma refer la trucuri, viclesuguri, ci pur si simplu, este un om inteligent si un politician inteligent", a declarat Antonescu, potrivit realitatea.net.

"Din pacate, toata aceasta suma de calitati probata in atatea randuri, o capacitate de lupta extraordinara, toate acestea nu au folosit la nimic bun pentru Romania si cred ca nici pentru domnia sa, care a ajuns intr-o situatie ingrozitoare pentru un politician performant, anume sa fie introdus pe usa din dos si impotriva cetatenilor", a mai adaugat presedintele PNL.

Crin Antonescu sustine ca demisia presedintelui Traian Basescu ar fi benefica pentru Romania.

"Romania nu are presedinte, Romania are un cetatean care in mod ilegitim locuieste (n.r.- la Cotroceni), nu ca ne-ar incurca foarte mult. (...) Nu organizam nicio suspendare daca asta ma intrebati, insa eu cred ca la un moment dat, orice sansa, fie si o demisie a presedintelui in fata unei realitati politice, ar fi benefica", sustine Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.