Calin Popescu Tariceanu a declarat ca, in contextul revizuirii Constitutiei in 2013, ar opta pentru reintroducerea monarhiei, cea de-a doua optiune pe care o sprijina fiind republica parlamentara.

"Eu as opta pentru monarhie, pentru ca eu cred ca monarhia ne-ar aduce mari avantaje, in plan intern si in plan extern, enorm de multe avantaje. In primul rand pentru ca in plan intern am avea in monarh o persoana, o institutie care nu are legaturi partinice cu cei de pe scena politica, deci este detasat. (...) Anul trecut, vazandu-l pe Regele Mihai in Parlament, cu ocazia implinirii varstei de 90 de ani, nu a dat altceva decat impresia unui adevarat om de stat", a declarat Tariceanu, potrivit realitatea.net.

De asemenea, liderul deputatilor liberali a afirmat ca, din punctul sau de vedere, Gigi Becali nu este membru al PNL, fiind vorba doar de o candidatura USL.

"Nu o sa fim colegi, pentru ca, din fericire, nu e vorba de un coleg de partid, este o candidatura pe listele USL", a mai adaugat Tariceanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.