Deputatul Ioan Oltean, a declarat, ca spera sa isi poata onora promisiunea potrivit careia aceasta sa fie ultima sa candidatura pentru Camera Deputatilor.

Ioan Oltean, care a facut parte din toate legislativele de dupa 1990, a fost intrebat daca aceasta este ultima sa candidatura pentru un mandat de deputat.

"Acum candidez si sper sa pot sa imi onorez promisiunea sa fie ultima mea candidatura pentru Camera Deputatilor. Ce va fi daca voi reusi? Ma asteapta patru ani de munca. Ce va fi peste patru ani? Vom trai si vom vedea atunci. In acest moment, eu cred ca peste patru ani va trebui sa nu ma mai intereseze Parlamentul", a declarat Ioan Oltean, scrie MEDIAFAX.

El a fost intrebat ce ar putea face daca nu va mai fi parlamentar.

"Ce pot face? Nu stiu. Afaceri, sa calatoresc fiindca imi place sa calatoresc. Sa ma intorc la catedra, in invatamant, fiindca intotdeauna mi-a placut sa fiu dascal, nu sa fac liniute, poate putin mai sus", a declarat Ioan Oltean.

Deputatul Ioan Oltean candideaza pentru un nou mandat in Colegiul 3 Camera Deputatilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.