Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ca Guvernul condus de Victor Ponta face orice in afara de a guverna.

"Acest guvern Ponta nu face nimic pentru Romania, cel mai mare pericol este ca nu guverneaza. Nu au luat nicio masura in folosul oamenilor. Nu simte omul acum ca preturile sunt mult mai mari decat acum cinci luni de zile? Nu simte omul acuma ca inflatia este atat de mare incat, de exemplu, am vazut ca exista o mare banca din Romania care nu mai ofera credite in euro, vrea sa crediteze numai in lei, ca acum 14 ani. Ii e frica de inflatie si bancii. Nu simte omul ca plateste cu 5% mai mult la energia electrica? Ca plateste mai mult gazul? Acum cand nu i-a vazut pe Ponta si Antonescu luand o singura masura favorabila lui? Nu vedem omul acum aceasta lipsa totala de pregatire a premierului pentru postul pe care il ocupa?", a declarat Blaga, potrivit evz.ro.

De asemenea, presedintele PDL a afirmat ca Victor Ponta "ataca cu ura" pe oricine, in special pe Traian Basescu si Partidul Democrat Liberal.

"Ponta ne da in fiecare zi munitie. Nu numai ca minte, este si complet nepregatit. Ataca cu ura pe oricine, de preferinta pe domnul presedinte Traian Basescu si PDL-ul. Nu mai departe de aseara, cand, a avut un miting si a spus ca Basescu este ultimul comunist, securist din Europa. Numai ca langa el statea Stanishev, presedintele preaiubit al socialistilor europeni, ales acum cateva luni. Acest om a fost seful UTC-ului bulgar, dovedit ca a fost colaborator al securitatii, era langa el", a mai adaugat Blaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.