Liderul PDL Anca Boagiu s-a declarat, joi, onorata de faptul ca a fost aleasa ca vicepresedinte al PPE la Congresul care s-a incheiat, mentionand ca unul dintre scopurile organizarii evenimentului la Bucuresti a fost recredibilizarea Romaniei dupa evenimentele politice din vara. 

"Congresul PPE s-a incheiat. Din punctul nostru de vedere, este un moment foarte important pentru Romania. Spun lucru acesta pentru ca scopul nostru a fost si acela de a recredibiliza Romania dupa evenimentele neplacute care ne-au dus undeva in zona neagra si de neparteneriat a unora dintre colegii nostrii din Romania", a spus Anca Boagiu, intr-o declaratie de presa dupa alegerea ei in functia de vicepresedinte al PPE, transmite MEDIAFAX.

Boagiu a aratat ca cel mai important mesaj primit de la liderii europeni care au participat, miercuri si joi, la Bucuresti, la Congresul PPE, este acela ca "Romania este in centrul Europei".

Fostul ministru a vorbit despre prezenta la Bucuresti a celor 16 sefi de state si de guverne din PPE, mentionand ca acestia reprezinta mai mult de jumatate din membrii Consiliului European.

Boagiu a tinut sa sublinieze ca aceasta prezenta dovedeste ca Romania este o tara puternica si binevenita in UE.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.