Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon va candida la alegerile parlamentare din partea PP-DD, pe Colegiul 1 Senat din Craiova, el semnand, joi, adeziunea de intrare in organizatia judeteana a partidului.

Antonie Solomon, fost primar al Craiovei, a semnat, joi, adeziunea de intrare in PP-DD Dolj, el fiind anuntat deja candidat al partidului pentru alegerile parlamentare, pe Colegiul 1 Senat, transmite MEDIAFAX.

"In mod oficial, incepand de astazi, alaturi de Partidul Poporului Dan Diaconescu, in calitate de membru si viitor candidat al unui colegiu de Senat este nimeni altul decat domnul Antonie Solomon, caruia ii multumesc pentru decizia de a veni alaturi de noi, il felicit pentru aceasta decizie si il asigur ca alaturi de echipa de la PP-DD Dolj, va reusi in scrutinul electroral din aceasta toamna sa dovedeasca faptul ca a ramas in continuare un cetatean iubit, un lider de marca din politica doljeana. Impreuna cu dumnealui, PP-DD Dolj va emite un scor foarte bun", a declarat Mihai Cilibiu, presedintele PP-DD Dolj.

Cilibiu a precizat ca in proportie de 99,99 la suta candidatura lui Solomon este sigura, fiind nevoie insa si de decizia partidului la nivel national.

Antonie Solomon a afirmat ca s-a alaturat PP-DD Dolj pentru ca se considera un om din popor si ii place ideea de a face ceva pentru oameni.

"Ideea este ca, asa cum a spus si domnul Dan Diaconescu, m-am intalnit cu el si asta m-a si facut sa vin spre Partidul Poporului - «domne’, sa nu furam nimic in tara asta doi ani de zile, dar nimeni sa nu fure doi ani, nu trebuie sa facem nimic bun, dar sa nu furam si se aduna 40 de miliarde de euro, 20 de miliarde de euro - evaziuni fiscale din partea celor care stiu sa le faca pe an». Si noi asta incercam, poate vocea mea, vocea lui...", a declarat Antonie Solomon.

In 10 octombrie, Antonie Solomon anunta ca a demisionat din toate functiile detinute in UNPR motivand ca a obtinut un scor mic la alegerile locale si a pierdut Primaria in fata Liei Olguta Vasilescu, adaugand ca nu se retrage din politica, ci analizeaza ofertele altor partide.

Citeste si:
Ce e bine să știi dacă vrei să te muți în Craiova
Ce e bine să știi dacă vrei...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.