Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a ajuns la Palatul Victoria pentru o discutie cu premierul Victor Ponta, oficialul european urmand sa participe apoi la Congresul Partidului Popular European, organizat la Bucuresti.

Potrivit MEDIAFAX, premierul Victor Ponta a declarat anterior ca principala tema a discutiei pe care o va avea, miercuri, cu seful CE va fi rezolvarea problemelor legate de absorbtia fondurilor europene.

Ponta va avea, miercuri, la sediul Guvernului, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, oficialul european fiind prezent la Bucuresti pentru a participa la Congresul Partidului Popular European.

El a precizat ca va mai discuta cu presedintele Comisiei Europene despre calendarul aderarii la Schengen, alocarile in exercitiul bugetar 2014-2020, integrarea sociala a romilor, precum si despre o procedura transparenta de numire a procurorului general si a sefului DNA.

Primul-ministru a aratat ca e nevoie totodata de o procedura legala de numire a sefului DNA si procurorului general, care sa nu mai permita "atatea jocuri politice".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.