Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, ca nu crede ca este o coincidenta lansarea candidatilor USL in acelasi timp cu Congresul PPE, aratand ca, de fapt, este "o megalansare la jumatate de candidati", adica doar a candidatilor PSD. 

"Eu am fost de trei ori ministru de interne si nu prea cred in coincidente. Este o megalansare la jumatate de candidati pentru ca este vorba doar de candidatii propusi pe listele PSD. Am inteles ca sunt discutii la ceilalti, la liberali", a precizat Blaga, intrebat in legatura cu lansarea candidatilor USL la Arena Nationala, transmite MEDIAFAX.

Blaga a adaugat ca liberalii "au dojenit" PDL mult timp pentru colaborarea punctuala cu Gigi Becali in Consiliul Local, iar acum PNL il considera pe finantatorul Stelei foarte bun pentru acest partid.

"Iata dupa ce ne-au dojenit mult timp ca am colaborat in Consiliul Local punctual cu dl. Becali, cu consilierii lui, acum este foarte bun la domniile lor. O astfel de stransura pentru ca simt ca sunt departe de cele 50% plus unu parlamentari pe care si le-au propus acum cateva luni", a mai spus Blaga.

El a adaugat ca nu este posibil ca lansarea candidatilor USL sa boicoteze Congresul PPE, acest lucru fiind demonstrat de prezenta extraordinara a liderilor europeni la Bucuresti.

"Despre boicot nu poate fi vorba, pentru ca prezenta este extraordinara. Nu cred ca a mai fost un congres cu o asemenea participare", a adaugat Blaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.