Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca saluta reuniunea PPE si prezenta unor politicieni de "prima linie" la Bucuresti, care devine astfel o capitala politica a Europei pentru cateva zile. 

"Fara nicio ironie, in aceste zile avem motive de bucurie. Elita politica europeana, marile familii politice europene vin la Bucuresti si, intr-un fel, indraznesc sa cred ca pentru cateva zile Bucurestiul este aproape capitala politica a Europei", a sustinut Antonescu, potrivit MEDIAFAX.

El a tinut sa salute reuniunea de la Bucuresti a PPE, precizand ca a avut si va mai avea intalniri cu liderii politici din partea acestei formatiuni.

"Congresul PPE e un eveniment important si, dincolo de toate divergentele si diferentele, salut aceasta reuniune importanta si prezenta unor politicieni de prima linie la Bucuresti. (...) Am avut si voi avea, probabil si in zilele urmatoare, intalniri cu oameni politici din PPE, fara niciun fel de problema. Este absolut normal, imi face placere", a mai sustinut presedintele PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.