Liderul deputatilor PNL, fostul premier Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, raspunzand unei intrebari legate de George Becali, ca prefera sa ramana "demodat" si sa creada in valori si principii, respectiv in oamenii care manipuleaza ideile si nu in cei care manipuleaza oile. 

Tariceanu a fost intrebat ce le spune liderilor ALDE aflati la Bucuresti care sunt pusi in situatia de a raspunde unor intrebari incomode legate de primirea lui George Becali in PNL, europarlamentar care a avut mai multe declaratii rasiste sau xenofobe, transmite MEDIAFAX.

"Am spus asistentei la lansarea cartii lui Guy Verhofstadt ca ma bucur sa particip la un astfel de eveniment, pentru ca in ceea ce cred eu raman sa fie valorile, principiile, ideile. Si eu cred ca lumea aceasta a fost pusa in miscare intotdeauna de oamenii, de intelectuali. Adica sa manipuleze ideile, nu oile. De aceea, astazi ma gasesc aici si nu ma gasesc in alta parte", a spus Tariceanu.

La evenimentul de marti dimineata figura in programul oficial participarea presedintelui PNL, Crin Antonescu si a ministrului Economiei, Daniel Chitoiu, care insa au lipsit.

"Am avut astazi o tema extraordinar de interesanta, nu numai pentru noi, cei care suntem astazi politicieni si decidenti poate, ci si pentru cetateni, si anume iesirea din criza. Aceasta criza care, iata, dureaza de patru ani si care pare sa nu se mai termine", a mai sustinut Tariceanu.

In momentul in care i s-a zis ca se pare ca George Becali stie sa manipuleze si oamenii, nu numai oile, Tariceanu a raspuns: "Ma rog, poate pe unii da".

"Asa, ca sa glumesc, sunt un om politic de alta factura, poate sunt demodat, eu raman sa cred in ceea ce e normal sa adune oamenii impreuna: valori, principii si idei", a mai afirmat liderul deputatilor PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.