Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca Victor Ciorbea este un candidat foarte bun pentru USL, el aratand ca militantii PSD vor face campanie pentru acesta.

"Domnul Ciorbea, dupa parerea mea, este un candidat foarte bun pentru USL. Si nu spun lucrul asta acuma, dupa cum stiti am discutat si inainte de alegerile locale acest lucru si in mod sigur sunt si alti crestin-democrati din PNTCD, e foarte bine sa se afle pe listele USL. (...) Cu domnul Ciorbea cred ca e o candidatura foarte buna si militantii PSD vor face campanie pentru dansul", a spus Ponta, citat de MEDIAFAX.

El a adaugat ca PNTCD inseamna Victor Ciorbea si nu Aurelian Pavelescu, care s-a raliat PDL si Fortei Civice in alianta electorala ARD.

"Haideti sa fim seriosi: cred ca absolut nimeni nu considera ca PNTCD inseamna domnul Pavelescu. Cei de la PDL iubesc acest gen de teatru cu marionete. PNTCD inseamna domnul Ciorbea, inseamna domnul Sarbu, inseamna oameni care au reprezentat intr-adevar PNTCD. De ce si-a cumparat PDL asa un nume inutil e problema lor", a sustinut Ponta.

Conducerea PNL a decis inceperea negocierilor pentru un acord politic cu PNG, condus de George Becali, si PNTCD - aripa Ciorbea, in contextul alegerilor parlamentare din decembrie, a anuntat presedintele liberalilor, Crin Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.