Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, in debutul sedintei BPN, la care presa a avut acces, ca le cere social-democratilor sa se bata fara mila cu pedelistii care, potrivit premierului, apar din cand in cand, ca fantomele trecutului, "prin Roman", "prin Arad". 

"Cer tuturor in aceasta perioada unitate deplina cu partenerii nostri in cadrul USL si batalie fara mila cu pedelistii care, inca, din cand in cand, mai apar, asa, ca niste fantome ale trecutului. Am vazut ca o fantoma e prin Roman, una e prin Arad. Nu prea apar ei, ca nu-i lasa sa apara", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a salutat, ironic, rezultatele obtinute de Monica Macovei la Comisia de integritate a PDL in ceea ce priveste viitorii candidati la parlamentare din partea democrat-liberalilor.

"Nu pot decat salut rezultatele exceptionale ale Comisiei de Integritate ale doamnei Macovei. Au trecut toti examentul. Ati vazut numai oameni cinstiti - Videanu, Blaga, Udrea. Banuiesc ca o sa treaca si Blejnar cu Duta de Comisia de integritate a doamnei Macovei", a spus Ponta.

Elena Udrea si-a anuntat, duminica, la Roman, candidatura pentru un nou mandat de deputat. Mihai Razvan Ungureanu va candida intr-un colegiu din Arad.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.