Vicepresedintele PNL Rares Manescu a declarat, luni dimineata, ca europarlamentarul George Becali are "inclinatii liberale" si cooptarea acestuia in PNL face parte din coagularea unor "forte care lupta impotriva lui Traian Basescu". 

"In sedinta de astazi a BPC vom vedea exact ce discutii au mai avut loc intre domnia sa si conducere. (...) In functie de ceea ce au stabilit la nivelul conducerii USL si anume de sustinere, de colaborare, daca va fi cazul vom stabili si cum va proceda in continuare domnnul Becali", a spus Manescu, potrivit MEDIAFAX.

"Nu este vorba aici de intrarea domnului Becali in PNL, e vorba despre coagularea unor forte care lupta impotriva acualului regim Basescu, nu vorbim strict de a intra o persoana in partid sau nu, vorbim de o lupta politica", a mai sustinut Manescu.

Ponta: Becali ar trebui sa candideze in colegiul lui Dan Diaconescu

El a fost intrebat ce ar putea aduce George Becali nou in PNL.

"Lupta impotriva regimului Basescu, e alaturi de noi in aceasta lupta. Eu nu am avut niste discutii cu domnul Becali, cu cei din conducerea USL, din fericire toti cei din conducerea USL sunt stelisti.(...) Exista si varianta sa se acorde derogari, nu doar pentru domnia sa, mai sunt si alti potentiali candidati care vor trebui sa obtina derogare", a mai afirmat Manescu.

In plus, dupa ce a fost intrebat daca Becali ar putea fi un liberal autentic, Manescu a sustinut ca acesta "are inclinatii liberale".

Citeste si: Negoita, despre Becali: Sper sa-si revizuiasca limbajul si comportamentul


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.