Politica30 Noiembrie 2005de Adina Anghelescu

Lectura de un minut

Scandalul dintre actualul sef al statului, Traian Basescu, si fostul sef al statului, Emil Constantinescu, se adanceste. Sau se dilueaza.

Depinde din ce parte sunt privite lucrurile. Laitmotivul nu-l constituie, de aceasta data, acuzatia ca Traian Basescu a fost securist, ci ca si-ar fi bagat nasul unde nu trebuie, adica in problema din ’99 a arestarii prefectului PD de Brasov. Acest din urma aspect a fost dezvaluit de Mugur Ciuvica, care a redat in acest sens o discutie telefonica.

Presedintele actual a acuzat ca atacul vine din partea lui Emil Constantinescu prin Dorin Marian, fost consilier prezidential pe probleme de Aparare, care l-ar fi inregistrat la telefon, pe sest.

Dorin Marian declara - pentru "Averea" - ca acea inregistrare - a unei discutii avute de el cu Basescu (ministru la acea ora) - a fost realizata ca orice alta convorbire pe telefon fix cu robot, existent in cabinetul lui de la Cotroceni, si nu a sters-o pentru ca i-ar fi fost o proba buna in procesul de calomnie pe care i-l intentase actualului sef al statului.

Dorin Marian mai spune, insa, si alte lucruri interesante, inclusiv faptul ca nu i-a dat acordul lui Mugur Ciuvica sa faca publica acea discutie particulara dintre el si Basescu, dar Ciuvica i-a replicat ca nu-i pasa si ca e lupta lui cu presedintele si o va continua indiferent ce vrea sau nu vrea Dorin Marian.

Sursa: Click.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.