Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat ca, atat timp cand politicienii nu se vor opri din a face "aprecieri jenante" la adresa profesorilor, invatamantul din Romania nu se va imbunatati. 
"Atata vreme cat dascalii sunt foarte prost platiti si politicieni de rang inalt si foarte inalt fac aprecieri jenante la adresa cadrelor didactice, lucrurile nu se vor imbunatati. Pe de alta parte, in ultimii 20 de ani s-a tot incercat sa se bage tot mai multa materie care trebuie predata, iar metodele nu s-au imbunatatit. Rezultatul a fost previzibil, elevii nu fac fata", a declarat Iohannis, potrivit realitatea.net.

"In realitate, lucrurile sunt foarte complicate: societatea nu are un respect deosebit pentru scoala. Si atunci lucrurile se pot schimba numai in tandem, e imposibil sa ai un sistem de invatamant foarte performant intr-o societate care nu pune pret pe scoala, doar pe diploma. Toata lumea vrea o diploma, dar multi nu vor sa se oboseasca la scoala", a mai adaugat primarul Sibiului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.