Fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului Elena Udrea va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie in Judetul Neamt, pentru Colegiul 4 - deputati, a anuntat, joi, presedintele PDL, Vasile Blaga.

Potrivit MEDIAFAX, Blaga a aprecizat, dupa sedinta Colegiului Director, ca au fost discutate foarte clar listele de candidati la alegeri, nu numai ai PDL, ci si ai partenerilor din ARD.

El a aratat ca Mihai Razvan Ungureanu si Mihail Neamtu vor candida la Arad. Blaga a mai spus ca au fost mici probleme si se vor mai discuta o data, mentionand judetul Braila.

Presedintele PDL a precizat ca listele vor fi gata astfel incat sa fie depuse pana pe 22 octombrie la BEC.

Listele de candidati ai ARD urmeaza sa fie analizate de Comisia de etica condusa de Monica Macovei, Blaga precizand ca foarte multe dosare au plecat spre aceasta comisie.

Blaga a aratat ca la sedinta Colegiului Director a fost prezentata o analiza - sondaj, care arata clar ca, pentru a doua luna consecutiv, ARD creste in sondaje si ca USL este departe de 50%, fiind pe un trend negativ.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.