Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, ca listele pentru alegerile parlamentare sunt finalizate si vor fi discutate, joi, in sedinta Colegiului Director al partidului, aratand ca sunt peste 450 de candidati si ca Mihail Neamtu, liderul Noua Republica, va candida din partea aliantei ARD.

"Maine (listele candidatilor n.r.) le vom discuta, asa cum este statutar, in Colegiul Director National. Speram sa nu fie cazul de incompatibilitati, ar putea sa apara la atatia candidati, 450 de candidati, dar sper sa nu fie, astfel incat saptamana viitoare sa le si depunem", a precizat Blaga, raspunzand la o intrebare pe aceasta tema, transmite MEDIAFAX.

Intrebat daca Neamtu va candida ca independent sau din partea Aliantei Romania Dreapta, Blaga a spus: "Mihai Neamtu va candida din partea aliantei".

Potrivit unor surse ARD, Mihail Neamtu si ceilalti candidati ai Noua Republica - intre care s-ar numara Stefan Vlaston - s-au inscris in PNTCD pentru a putea candida din partea aliantei.

PNTCD urmeaza sa aiba in total 20 de candidati pe listele ARD, au mentionat aceleasi surse.

Noua Republica nu a putut semna protocolul Aliantei Romania Dreapta - din care fac parte PDL, Forta Civica si PNTCD - din cauza faptului ca inregistrarea partidului la tribunal a fost contestata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.