Liderul PDL Adriean Videanu a precizat, miercuri, ca sistemul de numarare paralela a voturilor folosit din 2004 de PDL nu vizeaza interactionarea cu niciun reprezentant din sectiile de votare si se bazeaza strict pe procesele verbale oficiale, dupa incheierea procesului de vot. 

"Resping acuzatiile ca toate partidele folosesc acest sistem de numarare paralela, noi nu interactionam cu absolut niciun reprezentant din sectiile de vot pe timpul procesului de votare. La noi numararea paralela incepe dupa incheierea procesului de vot si se bazeaza pe procesele verbale incheiate la sectiile de votare, procese care, conform legii, le pot solicita toti reprezentantii partidelor din sectiile de votare", a precizat, pentru MEDIAFAX, Adriean Videanu.

El a mai spus ca nu cunoaste care este sistemul pe care il foloseste PSD, dar sistemul PDL este simplu bazat pe datele oficiale.

"Sistemul nostru de numarare este foarte simplu, bazat pe datele oficiale ale proceselor verbale inregistrate la sectiile de votare. Noi nu interactionam cu absolut nimeni in procesul de derulare a votului", a adaugat Videanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.