Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marti, ca regreta ca a folosit elicopterul pentru deplasarea la Dorohoi, avand in vedere ca mijlocul acesta de transport este unul costisitor.

"Am inteles preocuparea presei si intr-un fel regret ca am folosit acest mijloc un pic costisitor pentru a fi prezent in randul cetatenilor. (...) De acum inainte voi folosi mijloace uzuale - tren, cursele Tarom, mersul cu masina", a spus Zgonea, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca nu a facut altceva decat sa respecte legea, dar a subliniat ca nemultumirea presei e corecta si normala, avand in vedere evolutia societatii si costurile destul de ridicate ale unui astfel de mijloc de transport pe care il au la dispozitie presedintele statului, cei doi presedinti ai Parlamentului si premierul.

Zgonea a spus ca ideea de a merge cu elicopterul i-a apartinut.

"Nu o sa ma mai vedeti pe mine in viata mea urcandu-ma intr-un mijloc de transport atat de costisitor. Pentru acea ora de zbor, resursele financiare care sunt ale mele pe luna aceasta - banuiesc, sper ca sunt in apropiere, le voi dona la o casa de copii", a spus Zgonea.

Solicitat sa comenteze afirmatia liderului PDL Vasile Blaga, potrivit caruia acest zbor reprezinta o "manifestare tipica a stangii socialiste de a cheltui banii poporului", Zgonea a precizat: "Nu l-am vazut pe domnul Blaga revolutionar decat dupa ce doamna Udrea si-a batut joc de comunitatile locale distribuind banii doar pe criterii politice. Nu l-am vazut facand scandal in momentul in care fugeau din sala colegii de la PDL si nu votau ridicarea imunitatii doamnei Ridzi sau a domnului Pasat. Nu l-am vazut pe domnul Blaga nemultumit de furtul la Legea pensiilor din Parlament".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.