Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, despre lansarea candidatilor USL pentru parlamentare pe Arena Nationala, ca lui personal ii plac stadioanele, iar evenimentul nu poate fi asemuit cu un miting comunist, precizand ca delegatii PPE sunt bineveniti sa vada "armata USL". 

Potrivit MEDIAFAX, Antonescu a fost intrebat de jurnalisti cum vede ideea lansarii candidatilor USL intr-un eveniment organizat pe Arena Nationala pe 17 octombrie.

"Mie mi se pare o idee foarte buna, mie imi plac stadioanele, nu inteleg de ce prieteni din presa fac niste corelari absolut fortate, cu mitingurile lui Kim Ir-sen sau cu mitingurile lui Ceausescu", a raspuns Antonescu.

In momentul in care i s-a spus ca Arena Nationala este de fapt pe locul fostului stadion 23 August, presedintele PNL a tinut sa precizeze ca in calitate de ministru al Sportului a fost cel care a schimbat denumirea in Lia Manoliu.

"Cred ca nu are nicio legatura, pai asa nu ar trebui sa functioneze Parlamentul si nicio institutie aici, in acest maret sediu construit de tovarasul Ceausescu", a mai comentat Antonescu.

"In toata lumea, din SUA pana in Rusia si Ucraina, cand se fac alegeri si mitinguri exista adunari publice, politice, in diverse locuri, mari sali de sport, stadioane", a mai sustinut presedintele PNL.

Intrebat despre faptul ca lansarea candidatilor USL pentru parlamentare se suprapune cu Congresul PPE de la Bucuresti, Antonescu a raspuns: "N-au nimic de-a face una cu alta. Sa stiti ca in 15, 16, 17 octombrie avem si noi niste activitati cu caracter international, tot grupul parlamentar ALDE va fi la Bucuresti. Ne intalnim cu dansii, avem o serie intreaga de actiuni, dezbateri. Intr-o seara ne ducem si la stadion".

Antonescu a mai fost intrebat daca evenimentul nu are menirea de a muta atentia de la Congresul PPE. "Doar daca delegatii PPE vor fugi de curiozitate sa vada armata USL, sunt bineveniti, altfel nu vad", a replicat presedintele PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.