Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in debutul sedintei BPN al PSD, la care presa a avut acces, ca liderul PDL Vasile Blaga "s-ar califica si in spatele Garii de Nord dupa limbajul pe care il foloseste".

"Constat - nu pot sa spun cu placere, dar cu indiferenta - ca jignirile si insultele celor de la PDL escaladeaza in fiecare zi. Vad ca totul este o injuratura de la ei, totul este o insulta, totul este o insiruire de epitete care mai de care. Ne plangeam de nivelul politicii romanesti si de cum se vorbeste in politica romaneasca. Domnul Blaga s-ar califica si in spatele Garii de Nord dupa limbajul pe care il foloseste", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a sustinut ca atitudinea PDL este generata de faptul ca democrat-liberalii stiu ca vor pierde alegerile parlamentare, ca ceea ce au facut la guvernare va fi devoalat si ca ar trebui sa plateasca.

"Lucrurile astea denota disperarea lor si denota faptul ca, pe masura ce stiu ca pierd alegerile, stiu ca mergem si deschidem toate ranile cu puroi pe care le-au lasat si ca, la un moment dat, vor incepe sa plateasca pentru ceea ce au facut in aceasta perioada. Va rog sa fiti calmi, responsabili. Singurii care conteaza pentru noi sunt oamenii carora le cerem votul", a mai spus Ponta.

Citeste si: Blaga critica folosirea elicopterului SRI de catre Zgonea: Sunt actiuni tipice stangii socialiste


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.