Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in debutul sedintei BPN al PSD, la care presa a avut acces, ca PDL a dat mii de certificate de revolutionar false si ca a cerut Secretariatului de stat care se ocupa de revolutionari sa le anuleze. 

"Au facut mii de asa-zisi revolutionari cei de la PDL. Au dat mii de certificate false - pedelistul lor e in inchisoare acuma, cred - insa cei care au ramas pe afara din cei care si-au primit certificate false vor bani si ei cred ca nu o sa le dam bani celor care nu merita in mod legal si evident ca am cerut si voi insista - Secretariatul de stat pentru revolutionari sa faca ordine si sa anuleze miile de certificate false pe care PDL le-a eliberat in speranta ca vor avea sprijin de strada si ca vor folosi acesti oameni in batalia politica", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca situatia actuala a revolutionarilor reprezinta o bomba cu ceas lasata de guvernarea PDL, alaturi de alte astfel de bombe cu ceas pe care urmeaza sa le prezinte presei.

"O sa prezint si la presa o informare, la cinci luni de mandat in fruntea Guvernului, sunt 15 bombe cu ceas pe care le-am mostenit de al pedelisti. O sa vedeti acolo ca cea mai neagra asteptare a noastra asupra a ceea ce vom primi de la guvernele PDL a fost indeplinita, fie ca vorbim de ce am gasit la Posta, Hidroelectrica, Oltchim, la sanatate, educatie, la armata, peste tot numai si numai gauri, la indemnizatia pentru mame, pentru insotitorii persoanelor cu dizabilitati si inclusiv nemultumirile pe care le puteti vedea in fata sediului (protestele revolutionarilor, n.r.)", a spus Ponta.

Citeste si: Iliescu, huiduit si apostrofat de revolutionari: "Ce suntem, caini?"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.