Presedintele PDL Bistrita-Nasaud, Ioan Oltean, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca Romania are "cel mai slab prim-ministru" si "cel mai slab Guvern de la Petru Groza incoace", USL facand in cinci luni mai multe "tampenii" decat a facut PDL in trei ani cat s-a aflat la guvernare.

"Suntem de mai bine de cinci luni sub o guvernare de stanga, guvernare care a generat, a consolidat de-a dreptul o criza politica generala si institutionala fara precedent din 1989 incoace. Actiunile actualului Guvern au zdruncinat puternic democratia in Romania, au lovit puternic institutiile statului de drept. De cinci luni, Romania e bantuita de minciuna, de scumpiri, de circ, de scandal si de saracie. Aceasta este guvernarea USL. Toate promisiunile si afirmatiile demagogice ale PNL si PSD, ale actualului premier Ponta atunci cand PDL se afla la guvernare, s-au dovedit a fi de o pura demagogie", a declarat Ioan Oltean, potrivit MEDIAFAX.

Liderul PDL Bistrita-Nasaud a declarat ca "absolut niciuna" din promisiunile USL nu s-a materializat in aceste cinci luni de guvernare, ci dimpotriva.

"S-au aprofundat saracia, criza economica incepe sa-si faca din nou aparitia, instabilitatea politica este totala, ura a devenit un mod de manifestare specifica puterii, iar minciuna este la grad de politica guvernamentala. Avem cel mai slab Guvern pe care l-a avut Romania de la Petru Groza incoace. Avem cel mai slab prim-ministru pe care l-a avut Romania de la Petru Groza incoace. Iata ce s-a realizat in aceasta perioada, iata ce inseamna sa acorzi credibilitate unor lideri politici fara experienta, nematurizati, unor lideri politici preocupati doar de propria lor imagine si a partidului pe care il guverneaza, unor lideri pentru care interesul general nu a contat si nu conteaza", a spus el.

Liderul PDL a mai spus ca USL a facut mai multe "tampenii" in cinci luni de guvernare decat PDL in trei ani.

"Noi nu am facut atatea tampenii in trei ani de guvernare cate a facut USL in cinci luni. Nu am remaniat un Guvern in trei ani cat a fost remaniat de USL in cinci luni", a concluzionat Oltean


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.