Vicepresedintele PDL, Sulfina Barbu, a declarat ca, in momentul in care a luat decizia de a a-si lansa candidatii in acelasi timp cu Congresul PPE, USL a demonstrat ca nu este interesata de o atmosfera civilizata. 

"USL demonstreaza ca nu e interesata ca atunci cand vin decidenti importanti din Europa sa fie o atmosfera civilizata. Probabil ca acest lucru are loc in semn de consolare ca nu au venit socialistii europeni sa-si desfasoare congresul aici, probabil pentru a nu-si alatura imaginea cu domnul Ponta", a declarat Barbu, potrivit realitatea.net.

De asemenea, vicepresedintele PDL a afirmat ca USL trebuie sa precizeze cat costa organizarea unei astfel de "actiuni megalomanice".

"USL are obligatia sa ne spuna cat costa o astfel de actiune megalomanica, noi stim ca inchirierea Arenei Nationale costa peste 20.000 de euro", a mai adaugat Sulfina Barbu.

Citeste si: USL isi lanseaza candidatii pe National Arena


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.