Europarlamentarul PDL Cristian Preda ii multumeste, ironic, premierului Victor Ponta, care a decis ca lansarea candidatilor USL sa aiba loc in prima zi a congresului PPE, mentionand ca, in timp ce liderii USL vor aplauda alaturi de Dan Voiculescu, cei din PDL vor fi cu Barroso si cu alti lideri UE.

"Dupa ce a pierdut organizarea congresului socialist la Bucuresti, Victor Ponta a decis sa programeze lansarea candidatilor USL pentru legislative in prima zi a congresului PPE, tinut in Romania pe 17 si 18 octombrie", scrie prim-vicepresedintele PDL pe blog, intr-o postare intitulata "Multumesc, Victor Ponta!", transmite MEDIAFAX.

El adauga ca "publicul isi va aduce aminte ca socialistii au fugit de Romania, in vreme ce marii lideri europeni din familia PPE vin sa sprijine Partidul Democrat Liberal".

"Data de 17 pica in mijlocul saptamanii, tocmai bine pentru prezentarea generala a aspirantilor la un fotoliu parlamentar… Trebuie, de fapt, sa-i fim recunoscatori premierului pentru alegerea respectivului moment. In acest fel, publicul isi va aduce aminte ca socialistii au fugit de Romania, in vreme ce marii lideri europeni din familia PPE vin sa sprijine Partidul Democrat Liberal si aliatii sai.

Cat V. Ponta si C. Antonescu vor aplauda pe scena, alaturi de D. Voiculescu si M. Geoana, pedelistii vor fi cu Barroso & comp. De o parte – uselistii, de cealalta – liderii care conduc Uniunea, si la nivelul Comisiei, si in multe state-membre", scrie Preda.

Citeste si: USL isi lanseaza candidatii pe National Arena


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.